Om företaget

Ekenäs Mekaniska är organisationen som kännetecknas av flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål.

I samarbete med våra tekniker, verktygsmakare och våra samarbetspartners skapas konkurrenskraftiga lösningar, anpassade efter kundens krav. Det är nyckeln till vår framgång. Vi kan idag visa upp en imponerande rad referenskunder och projekt.

Värdet av kompetens
Ekenäs Mekaniska är ett modernt företag som sedan flera år tillbaka har förstått vikten av att knyta kunnig och välutbildad personal till sig. Under 2009 startades ett samarbete med Njudungsgymnasiets Teknikcollege tillsammans med ett 50-tal andra industriföretag. Samarbetet är en långsiktig satsning på tekniska program där elever erbjuds praktikplats, feriearbete och möjlighet till projektarbete.

Referenser

Ekenäs Mekaniska har under många år varit underleverantör till ledande företag inom den svenska verkstadsindustrin och framgångsreceptet är ingen hemlighet.

Vi är nyfikna men försiktiga, anpassningsbara och har hög kvalitetsnivå inom alla delar i företaget. Genom ett systematiskt kvalitetsarbete kan vi stolt visa upp våra certifikat inom tillverkning, kvalitet och miljö.

Vi tänker långsiktigt i våra affärsrelationer. Nyckelkunder och leverantörer ingår i ett transparent order- och leveranssystem enligt EDI som ger en snabb och säker process.