Lediga tjänster

Just nu söker vi inga tjänster

Vi söker nu

Svetsare

Till vår svetsverkstad. Utbildning eller erfarenhet är ett krav. Då vi arbetar med både manuell svetsning och robotsvetsning så är kunskaper inom bägge områdena intressant. Arbetsformen är 2-skift.

Verkstadspersonal

Till vår bockverkstad. Då målet är att man på sikt själv ska kunna ställa i maskinerna så lägger vi stor vikt vid grundläggande yrkesutbildning eller motsvarande erfarenhet. Kunskaper inom rör, profil eller rullbockning är meriterande. Arbetsformen är två-skift.

Till vår bearbetningsverkstad. Då verksamheten innehåller mycket olika processer så som pressning, skärande bearbetning, cnc, montering m.m. så lägger vi stor vikt vid grundläggande yrkesutbildning eller motsvarande erfarenhet. Kunskaper om kantpressning, excenterpressning och skärande bearbetning är meriterande. Arbetsformen kommer att bli två-skift.

Mer information om tjänsten får du genom att ringa Produktionschef Mikael Hahn, telefon 0383-345 08, 070-655 45 08 eller maila på mikael.hahn@ekenasmekaniska.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Skicka din ansökan via e-post till mikael.hahn@ekenasmekaniska.se